Over LovingOrange

“Orange is the happiest color” – Frank Sinatra –
Vanuit mijn fascinatie voor Retro is LovingOrange ontstaan. De oranje kleur zie je terug in mijn interieur en inspireert mij in het dagelijks leven. Met LovingOrange geef ik invulling aan mijn eigen creativiteit en visie. Door gebruik te maken van een duidelijke werkwijze wil ik met jou als opdrachtgever een persoonlijke en open samenwerking opbouwen.

“Be yourself because an original is worth more than a copy”
Tijdens persoonlijke gesprekken en brainsessies kom ik erachter wie je bent, wat je smaak en visie is. Het resultaat is een design dat bij je past, goed communiceert en het juiste effect bereikt. Door goede afstemming komen we samen tot een mooi en doordacht ontwerp.

“Do something creative every day”
Je kunt bij mij terecht voor creatieve designs voor zowel offline als online communicatie:
• Campagnes, marketing- en imago-ontwikkeling om jouw product of dienst (opnieuw) op de kaart te zetten;
• Logo & huisstijl, een identiteit die reflecteert wie jij bent en waarmee je jezelf kunt onderscheiden;
• Webdesign, een doordacht design met een goed functioneel ontwerp waarmee de bouwer aan de slag kan;
• Producten, drukklare bestanden van brochures, flyers, visitekaartjes, roll-up banners, beursdesign et cetera om te communiceren met jouw doelgroep.

“Every morning you have two choices:
continue to sleep with your dreams or wake up and chase them”
Mijn creativiteit begon al vroeg met tekenen. Door mijn passie voor design ben ik het aan het Grafisch Lyceum in Eindhoven gaan studeren. Na deze studie heb ik gewerkt bij PixCompany in Veghel en sinds 2007 ben ik werkzaam bij Applepie communicatie in Uden. Naast mijn enthousiasme voor creatie en design heb ik altijd de ambitie gevoeld om zelfstandig als reclamebureau in Veghel mooie projecten te realiseren. Daarom ben ik in februari 2015 naast mijn baan gestart met LovingOrange.